Hvad er TrackFit?

TrackFit 15-25 ungdom:  

NYHED: Som noget helt nyt fra april 2021 tilbyder vi TrackFit 15-25 for ungdom. 

Er du træt af at stå alene derhjemme med fitness eller crossfit-appen? Savner du at se nogle venner – og få nogle nye? Har du lyst til at blive stærkere, hurtigere, mere smidig og generelt komme i god form?

TrackFit 15-25 er et tilbud om fed træning til alle i alderen 15 til 25 år. Træningen foregår udendørs på Fredensborg Stadion, som har lækre faciliteter med nye ”state-of-the-art” kunststofbaner og alle nødvendige redskaber.

Du bliver en del af et hold med en erfaren træner, som planlægger al træning, er til stede ved alle træninger og retter, opmuntrer og inspirerer dig til at yde dit bedste i træningen.

1 times træning 2 gange om ugen.

Træningstider: hver tirsdag og torsdag kl. 16-17.

GRATIS prøvetime. GRATIS oprettelse

Det koster mindre end 12 kr. pr. træning
(hvis du tilmelder et årskontingent og udnytter alle træningsdage)

 

TrackFit for voksne:  

TrackFit er udendørs fysisk grundtræning – puls, styrke og smidighed – sat ind i atletikstadions rammer og med brug af atletikkens redskaber. Vi løber, springer og kaster, men gør det på sjove, skæve og anderledes måder. Du får 1 times fysisk grundtræning fem gange om ugen med kegler, bolde, spyd, elastikker, sjippetove og meget andet. Træningen er et mix af enkeltøvelser, parøvelser og holdøvelser og ikke to træningsgange er ens.

Træningen retter sig mod aldersgruppen 35+ år m/k, og er tilrettelagt, så du kan deltage uanset din fysiske form. Træningen foregår udendørs på Fredensborg Atletik Stadion og Bølgepladsen ved Egedalshallen i Kokkedal. Vi træner året rundt med pause i juli måned.

Det sociale fællesskab er vigtigt. Vi hilser på hinanden og opmuntrer hinanden under træningen. Et par gange om året afholder vi sociale arrangementer som altid er inkluderet i medlemskabet.

VELKOMMEN til træningsfællesskabet TrackFit i Fredensborg og Kokkedal
 
 

Nyheder

Sponsorer