Træner
Malene Jagd Svendsen

Træner for TrackFit

Jeg har en bachelor i idrætsvidenskab med specialisering i fysisk aktivitet og helse (sundhed) fra Norges Idrettshøgskole i Oslo, samt en kandidat i idræt og sundhed fra Syddansk Universitet. Fra jeg blev færdiguddannet og frem til november sidste år, har jeg forsket i fysisk arbejdsmiljø, muskuloskeletale smerter, og hvordan digitale interventioner kan bruges i smerteforebyggelsen.

Jeg har altid været fysisk aktiv og elsker at bruge min krop. Det startede med mange års svømning, badminton og tennis i barndommen, og mange år (og mange timer!) i hesteverdenen, hvor jeg har redet military på relativt højt niveau. Udover ridningen, og efter jeg stoppede, har jeg primært trænet løb, crossfit og yoga, samt min helt store “kærlighed” TRX, som jeg også er uddannet instruktør i.


Min træner-“karriere” startede i ridesporten for små 20 år siden, hvor jeg har undervist både enkeltekvipager og hold for både voksne og børn. Imens jeg boede i Norge underviste jeg børn og voksne i svømning, og unge med funktionsnedsættelser i “gymnastik”/kropsbevidsthed. I de sidste ca. 10 år har jeg i perioder undervist i forskellige former for funktionel træning (styrke- og konditionstræning med aktivering af de store muskelgrupper i dynamiske og hverdagslignende bevægelsesmønstre) for forskellige målgrupper.

Læs mere
Peter Højgaard Nielsen
Holdleder for TrackFit To Go 
Læs mere
Judy Jacobsen

Min baggrund: Jeg har en fortid og nutid i sportens verden, både privat og professionelt. Jeg glæder mig til at være med til at udvikle TrackFit Fredensborg sammen med jer. Jeg er uddannet og har praktiseret træning i en del år, i atletikkens forskelligartede discipliner. 

Læs mere
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram