Træner
Per Roager

Jeg er uddannet og certificeret personlig træner fra Fitness Institute og har en certificeret Master uddannelse i coaching og kommunikation.

Derudover arbejder jeg også som selvstændig motivator, ungdoms- og sportscoach, underviser, foredragsholder og erhvervscoach for virksomhedsledere.

Jeg vil bruge al min erfaring på at videreudvikle det gode træningsmiljø, samtidig med at vi styrker hjerne og hjerte gennem motion.

Det skal føles godt at træne!

Læs mere
Jan Pold
Jeg assisterer Per hvis han er på andre missioner. Hvis du går kold, så ring til Pold!
Min baggrund: Aktiv i foreningslivet og deres bestyrelser siden siden 1970. En fortid i Skanderborg Rideklub, Skovbakken Tennisklub, Hammel Svømmehal, Fredensborg Atletik Klub´s bestyrelser, og så har jeg dyrket mange forskellige sportsgrene som cricket, fodbold, håndbold, boksning, tennis, løb, Triathlon og cykling. Uddannet af DGI som diplom løbetræner. 

Du kan kontakte mig på mail: info@trackfitfredensborg.dk  
Læs mere
Træner
Judy Jacobsen

Jeg assisterer Per når han er forhindret og er træner i Kokkedal. Min baggrund: Jeg har en fortid og nutid i sportens verden, både privat og professionelt. Jeg glæder mig til at være med til at udvikle TrackFit Fredensborg sammen med jer. Jeg er uddannet og har praktiseret træning i en del år, i atletikkens forskelligartede discpliner. 

31635996
Læs mere

Nyheder

Sponsorer