Hvad er TrackFit?

TrackFit er udendørs fysisk grundtræning – puls, styrke og smidighed – sat ind i atletikstadions rammer og med brug af atletikkens redskaber. Vi løber, springer og kaster, men gør det på sjove, skæve og anderledes måder. Du får 1 times fysisk grundtræning fem gange om ugen med kegler, bolde, spyd, elastikker, sjippetove og meget andet. Træningen er et mix af enkeltøvelser, parøvelser og holdøvelser, og ikke to træningsgange er ens.

Træningen retter sig mod aldersgruppen 35+ år m/k, og er tilrettelagt, så du kan deltage uanset din fysiske form. Træningen foregår udendørs på Fredensborg Atletik Stadion og Bølgepladsen ved Egedalshallen i Kokkedal. Vi træner året rundt med pause i juli måned.

Det sociale fællesskab er vigtigt. Vi hilser på hinanden, og opmuntrer hinanden under træningen. Et par gange om året afholder vi sociale arrangementer som altid er inkluderet i medlemskabet. 


TrackFit træningstider:

Fredensborg: Tirsdag og torsdag kl. 17.15-18.15 og lørdag kl. 9.15-10.15
Træningssted: Fredensborg Stadion, Kastanievej 16, Fredensborg

Træner: Per Roager - mød ham her


Kokkedal: Mandag og onsdag kl. 17.15-18.15
Træningssted: Bølgepladsen foran Egedalshallen i Kokkedal

BEMÆRK: Kokkedal træning er uden fast træner. Træningen styres af nogle af gruppens medlemmer. Foreningen leverer træningsprogrammer og stiller redskaber til rådighed.

Lørdagstræning er altid fællestræning for begge byer i Fredensborg kl. 9.15-10.15.


Tilmeld dig til TrackFit her

Nyheder

Sponsorer