Hvad er TrackFit To Go?

Gåtræning to gange ugentligt, for dig som ønsker at motionerer i et socialt netværk og i naturen. Vi ligger vægt på det sociale, og vi vil sammen følge naturens forandringer med årstiderne ved skov, eng og vand.

Gåturene er af 1-1 1/2 times varighed afhængig af deltagernes formåen og stop undervejs. Turene starter og slutter altid på Fredensborg Stadion. Aktiviteten kommer løbende til at udvikle sig med deltagerne og holdleder Peter Højgaard Nielsen.

Undervejs på turene vil der være lette fysiske øvelser, som man kan supplerer gåturen med, hvis man har lyst og kræfter til det. En gang hvert kvartal indbyder vi en naturvejleder eller en foredragsholder, som har et lokalt natur- eller historisk kendskab, som han eller hun deler med os undervejs på gåturen.

Det sociale fællesskab er vigtigt. Vi hilser på hinanden, og opmuntrer hinanden under træningen. Et par gange om året afholder vi sociale arrangementer som altid er inkluderet i medlemskabet. 

Fredagsturene kan typisk være med en ekstern guide i et udvalgt terræn i rimelig køreafstand fra Fredensborg. Vi slutter altid gåturen af med en kop kaffe/the.


TrackFit To Go træningstider:

FredensborgTirsdage kl. 10.00 og fredage kl. 9.30 


Start og slutFredensborg Stadion, Kastanievej 16, Fredensborg


Tilmeld dig til TrackFit To Go her

 


Nyheder

Sponsorer