Hvad er TrackFit To Go?

Gåtræning to gange ugentligt, for dig som ønsker at motionerer i et socialt netværk og i naturen. Vi ligger vægt på det sociale, og vi vil sammen følge naturens forandringer med årstiderne ved skov, eng og vand.

Gåturene er af 1-1 1/2 times varighed afhængig af deltagernes formåen og stop undervejs. Turene starter og slutter på Fredensborg Stadion. Aktiviteten kommer løbende til at udvikle sig med deltagerne og holdleder Peter Højgaard Nielsen.

En gang hvert kvartal indbyder vi en naturvejleder eller en foredragsholder, som har et lokalt natur- eller historisk kendskab, som han eller hun deler med os undervejs på gåturen.

Det sociale fællesskab er vigtigt. Vi hilser på hinanden, og opmuntrer hinanden på turene. Et par gange om året afholder vi sociale arrangementer, som altid er inkluderet i medlemskabet. 

Fredags-turene kan typisk være med en ekstern guide i et udvalgt terræn i rimelig køreafstand fra Fredensborg. Vi slutter altid gåturen af med en kop kaffe/te.

Træner: Peter Højgaard Nielsen


TrackFit To Go træningstider:


FredensborgTirsdage kl. 10.00 og fredage kl. 9.30 (Hvis du er ny og starter en fredag, så kontakt holdlederen Peter, da der kan være alternativt mødested)Start og slutFredensborg Stadion, Kastanievej 16, Fredensborg


Tilmeld dig til TrackFit To Go her

 


Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram